Hospital de campanya de Valencia: Pessima gestio i malbaratament dels diners publics


L’actual consell, en especial la consellera d’Administracions Publiques Gabriela Bravo i la consellera de Sanitat Ana Barceló, han convertit la gestio de l’hospital de campanya de Valencia en un simbol de l’incompetencia i el balafiament dels diners publics. Un informe del Servici de Prevencio de Riscs Laborals de l’hospital La Fe desvela les multiples deficiencies d’unes instalacions que, de moment, ya han supost a l’erari public valencià un sobrecost que podría arribar als 16 millons d’euros. En sintesis, l’informe denuncia:

  • Zones per les quals entra l’aigua degut a les filtracions a través del sostre, finestres i parets, enfangant aixina el sol.
  • Riscs pel cablejat d’alta tensio electrica que va per terra, i que pot provocar explosions al passar junt a les conduccions d’oxigen, i electrocucions pel contacte en l’aigua filtrada.
  • Eixides d’emergencies deficients, per tindre obstaculs i per donar a zones insegures.
  • Portes de lona en tancament de velcro, i uns atres punts d’unio, que no permeten el sellat complet de les instalación produint corrents d’aire, impossibilitant mantindre una temperatura i humitat adeqüades en l’interior, ademes de provocar filtracions d’aigua.

 Des d’Encontre podem entendre la complexitat de gestionar una pandemia, pero aixo no es excusa per a acabar acumulant tanta cantitat d’erros en una sola eixecucio, demostrant una total ineptut i nula capacitat per a gestionar proyectes d’emergencia.


Referencies:

https://valenciaplaza.com/un-informe-senala-que-el-hospital-de-campana-de-la-fe-no-reune-las-condiciones-necesarias-de-temperatura

https://www.lasprovincias.es/politica/temperatura-hospital-campana-la-fe-valencia-coronavirus-20210113120140-nt.html

https://7televalencia.com/es/hospital-campana-la-fe-condiciones-pacientes/

https://valenciaplaza.com/hospitales-de-campana-el-paradigma-de-la-accidentada-gestion-de-la-pandemia

https://www.abc.es/espana/comunidad-valenciana/abci-hospital-campana-valencia-sigue-presentando-deficiencias-nueve-meses-despues-inauguracion-202101131508_noticia.html

https://valencianews.es/politica/sanidad-prepara-280-camas-en-los-hospitales-de-campana-preparados-para-800-pacientes/

Leave a Reply

Your email address will not be published.